Wat hebben (media)priester Fr. Roderick Vonhögen, Within Temptation-gitarist Ruud Jolie, cabaretier Arie Koomen en Power Unlimited-gamejournalist Dennis Mons met elkaar gemeen? Alle vier zijn ze bekender dan de gemiddelde Nederlander. Maar wist je ook dat ze allen volledig zijn gegrepen door het Star Wars-virus?

In dit panel praten Ruud, Arie en Roderick met gespreksleider Dennis over hun gezamenlijke liefde voor Star Wars. Hoe zijn ze ermee in aanraking gekomen? Hoe beleven ze elk op hun eigen manier hun fan zijn? Hoe kijken ze er tegenaan? Ga er lekker voor zitten en luister naar deze ‘Scruffy Looking Nerf Herders’ die hun licht zullen laten schijnen over Star Wars-fandom.

Het panel vindt plaats om 11:15 in Starkiller Base. Klik hier voor een overzicht van alle panels en de aanvangstijden.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD