2019 is een bijzonder jaar voor Star Wars-fans. Dit jaar vieren we de twintigste verjaardag van The Phantom Menace, de komst van de eerste live-action Star Wars-serie The Mandalorian en natuurlijk het langverwachte laatste deel in de Skywalker-saga: The Rise of Skywalker.

We zijn bijzonder trots dat official Star Wars artist Joe Corroney deze drie mijlpalen heeft vastgelegd in het schitterende artwork voor de officiële conventieposter van Echo Base Con 2019.

De poster wordt in zeer beperkte oplage gedrukt en is niet te koop. Wil je toch graag zo’n poster in je bezit krijgen? Vijf exemplaren zitten in de loterij voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Koop dus je lootjes (zoveel als je wilt!) op de speciale stand vlak bij de ingang bij zaal 12, steun het goede doel en maak kans op deze zeer exclusieve poster!

 

Poster Echo Base Con 2019

 

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD