Echo Base Charity Con is terug met een nieuwe datum, een gloednieuwe locatie en wederom een prachtig goed doel!

Op zaterdag 27 mei 2023 zal de zesde editie van Echo Base Charity Con 2023 plaatsvinden in de prachtige nieuwe Pathé-bioscoop in Amsterdam.

Pathé Amsterdam Noord

Pathé Amsterdam Noord

Net zoals voorgaande edities wordt het een dag vol Star Wars: op Echo Base Con ontmoet je speciale gasten uit meer dan 45 jaar Star Wars-geschiedenis, kom je tijdens de panels meer te weten over het maken van de films van de mensen die eraan hebben meegewerkt, kun je kiezen uit een groot aanbod aan merchandise (zoals speelgoed, posters, T-shirts en boeken) en sta je oog in oog met Stormtroopers en andere figuren uit Star Wars.

Acteur Michael Carter (Bib Fortuna) signeert op Echo Base Con

Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht. Zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, met Star Wars LEGO spelen en geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

Echo Base Con is geschikt voor het hele gezin

Zoals altijd staat Echo Base Con in het teken van een bijzonder goed doel. Voor de editie 2023 is dat Make-A-Wish Nederland die jaarlijks meer dan 650 wensen van ernstig zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar realiseert.Make-A-Wish Nederland

De kaartverkoop is inmiddels begonnen met een speciale aanbieding: tot en met 31 december zijn dagkaarten te koop met een korting van maar liefst 20%! Wacht dus niet te lang om te profiteren van deze aanbieding.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD