Echo Base Charity Con is een evenement door fans, voor fans. Star Wars is niet alleen een verzameling prachtige films, series en nog veel meer, maar het is het fandom dat de franchise naar een ongekende hoogte tilt. Daarom zijn we verheugd dat ook op Echo Base Con 2023 de R2 Builders aanwezig zullen zijn met hun waanzinnige creaties.

Op Echo Base Charity Con loop je kans om oog in oog te staan met R2-D2, BB-8 en andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium nemen hun zelfgemaakte creaties mee. Je kunt ze overal tegenkomen op het evenement om met ze op de foto te gaan. Natuurlijk kun je ook aan de makers vragen hoe ze de droids hebben gebouwd.

Een overzicht van alle aanwezige Star Wars-fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

R2-D2 Builders Club

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD