Met The Mandalorian hebben Jon Favreau en Dave Filoni in drie seizoenen een niet meer weg te denken bijdrage aan het Star Wars-universum geleverd. In het panel “This Is The Way: Making The Mandalorian” duiken we met Brendan Wayne en Justin van der Lek dieper in het maken van deze unieke serie.

Brendan Wayne heeft met zijn vertolking van het iconische personage Din Djarin, beter bekend als de Mandalorian, een onuitwisbare stempel gedrukt op de Star Wars-franchise. In de voetsporen van zijn grootvader heeft Wayne zijn eigen unieke stijl in de rol weten te brengen, waardoor hij de essentie van de  premiejager perfect belichaamt. Justin van der Lek speelt als visual effects supervisor een cruciale rol in het maken van de indrukwekkende special effects van The Mandalorian. Door zijn baanbrekende werk met “The Volume” zijn we meegenomen naar de verste uithoeken van het melkwegstelsel en ondergedompeld in een wereld vol verwondering, gevaar en spanning.

Tijdens dit panel zullen Brendan en Justin ons meenemen achter de schermen van The Mandalorian en ons een blik geven op het creatieve proces dat deze serie tot stand heeft gebracht, van hun eerste kennismaking met het concept van de serie tot de uitdagingen op de set en in de post-productie.

Een overzicht van alle panels en filmvertoningen op Echo Base Con 2023 vind je op deze pagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD