Maak kennis met het presentatieduo van Echo Base Con 2023: Dennis Mons en Roderick Vonhögen.

Roderick Vonhögen, ook wel bekend als Father Roderick of de mediapriester, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd op televisie en het internet. Hij maakte diverse programma’s voor de RKK, verscheen als gast in verschillende talkshows en werd wereldwijd bekend met zijn reactievideo op de eerste trailer van The Force Awakens. Daarnaast is Roderick zeer actief op het internet met zijn eigen vlogs en podcasts. Maar zijn betrokkenheid bij Star Wars begon al in het begin van het internet tijdperk, toen hij bij TheForce.net, de allereerste en meest bekende Star Wars fansite, verantwoordelijk was voor The Virtual Edition. Dit was een interpretatie van wat The Phantom Menace zou kunnen inhouden, gebaseerd op nieuws en exclusieve informatie. Roderick heeft dus een uitgebreide ervaring en expertise in de wereld van Star Wars en heeft zijn passie en kennis met de fans gedeeld op verschillende platforms.

Dennis Mons is al vele jaren actief als journalist, redacteur en schrijver, en is in de gamewereld bekend bij lezers van websites als Power Unlimited, Gamer.nl, InsideGamer en Gamekings. Tegenwoordig schrijft hij onder andere voor Want.nl, waar hij onder meer interviews heeft gedaan met sterren als Ryan Gosling en Chris Evans.

Dennis neemt de leiding over de Mandalore (Fan Stage), terwijl Roderick de Mos Espa (Main Stage) presenteert. Beide gastheren brengen hun unieke stijl, kennis en enthousiasme naar de panels. Bereid je voor op boeiende gesprekken, diepgaande inzichten en een onvergetelijke ervaring op Echo Base Con 2023.

Het programma van de Main Stage en de Fan Stage vind je hier.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD