George van Hal, wetenschapsredacteur bij de Volkskrant en fervent sciencefiction-liefhebber, zal zijn nieuwste boek “Van lightsaber tot tijdmachine” presenteren tijdens Echo Base Con. Het boek neemt lezers mee op een opwindende reis door de wetenschap achter de meest iconische gadgets en concepten uit het universum van Star Wars en andere geliefde sciencefiction-franchises.

In “Van lightsaber tot tijdmachine” worden de meest betoverende ideeën en technologieën uit de wereld van sciencefiction besproken, met behulp van de nieuwste inzichten uit de wetenschap. Het boek onderzoekt hoe dicht we daadwerkelijk bij de realisatie van deze futuristische concepten zijn. Het belooft een fascinerend en informatief panel te worden voor zowel Star Wars-fans als liefhebbers van sciencefiction in het algemeen.

Direct na afloop van de presentatie is er gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren door George van Hal.

Een overzicht van alle panels en filmvertoningen op Echo Base Con 2023 vind je op deze pagina.

 

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD