In samenwerking met Catawiki organiseert Echo Base Con ook dit jaar weer een veiling van unieke Star Wars-verzamelobjecten, gedoneerd door vele personen en bedrijven zoals Lucasfilm, Official Pix, SWAU.com, PBM Express en meer!
 
Wat dacht je bijvoorbeeld van een door acteur Ewan McGregor gesigneerde print van Obi-Wan Kenobi gedoneerd door OfficialPix, een Anakin Skywalker Mythos Statue van Sideshow Collectibles gedoneerd door PBM Express, een gesigneerde foto van special effects-legende Phil Tippett gedoneerd door SWAU of een gesigneerde foto van C-3PO gedoneerd door Anthony Daniels?
 
Op deze en nog vele andere unieke stukken kun je tot en met 27 mei bieden via de speciale Catawiki Echo Base Charity Con veiling. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland.
 

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD