Het echte aftellen is nu begonnen. Over precies een week vindt alweer de zesde editie plaats van Echo Base Charity Con! De afgelopen maanden liep de kaartverkoop lekker door, maar vooral toen we de eenmalige screening van Return of the Jedi in Nederland aankondigden, was het hek van de dam. In anderhalve dag was deze screening uitverkocht en een paar dagen daarna waren ook alle dagkaarten volledig uitverkocht. En vanochtend ging de allerlaatste middagkaart uit onze ticketshop en komt de kaartverkoop dus een week voor aanvang tot een stop.

In navolging van de edities in 2017 en 2019 is nu ook deze editie compleet UITVERKOCHT! Dat betekent dus dat er geen enkele kaarten meer beschikbaar zijn, dus ook niet op de dag zelf aan de kassa.

Tot aan 27 mei blijven je informeren over alles wat je kunt verwachten op de dag zelf. Wij als organisatie hebben er in ieder geval al heel veel zin in en we kijken er naar uit jullie volgende week zaterdag te mogen verwelkomen in Pathé Amsterdam-Noord!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD