Op zaterdag 27 mei organiseert Stichting Echo Base in samenwerking met The Walt Disney Company (Benelux) en Pathé een eenmalige vertoning van de Star Wars-klassieker Return of the Jedi (1983) om de 40e verjaardag van de film te vieren.

Deze unieke voorstelling vindt plaats tijdens de Star Wars-conventie Echo Base Charity Con in Pathé Amsterdam Noord en wordt ingeleid door Return of the Jedi-acteurs Denis Lawson (Wedge Antilles), Mike Quinn (Nien Nunb), Dermot Crowley (Crix Madine) en Caroline Blakiston (Mon Mothma). De volledige opbrengst van de vertoning wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.

Voor deze voorstelling is een apart ticket benodigd. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op! Mis deze unieke kans niet en koop je kaartje op onze ticketpagina.

Let op: De film wordt in de originele Engelse taal vertoond zonder ondertiteling.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD