R2-D2 Builders Club

[:nl]Droids zetten Utrecht weer op zijn kop![:en]The droids are coming to Utrecht![:]

[:nl]Echo Base Charity Con s een evenement door fans, voor fans. Star Wars is niet alleen een verzameling prachtige films, series en nog veel meer, maar het is het fandom dat de franchise naar een ongekende hoogte tilt. Daarom zijn we verheugd dat ook op deze editie de R2 Builders aanwezig zullen zijn met hun waanzinnige creaties.

Op Echo Base Charity Con loop je dan ook de kans om oog in oog te staan met R2-D2, BB-8 en andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium nemen hun zelfgemaakte creaties mee. Je kunt ze overal tegenkomen op het evenement om met ze op de foto te gaan. Natuurlijk kun je ook aan de makers vragen hoe ze de droids hebben gebouwd.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

 

R2-D2 Builders Club[:en]Echo Base Charity Con is an event by fans, for fans. Star Wars is not only a series of fantastic movies and tv shows, but it is the passion of fans that continues to lift the franchise to new heights. We are very excited that the R2 Builders will return to this edition with their incredible counterparts.

At Echo Base Charity Con, you will be able to meet R2-D2, BB-8 and other droids from the Star Wars universe. The R2 Builders Nederland and R2 Builders Belgium will be present to show you their selfmade creations! You can find their members with their droids all over the venue, take pictures with the droids or ask their makers what it takes to build droids.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, the Netherlands. Get your tickets here today!

 

R2-D2 Builders Club[:]