kaartverkoop Echo Base Charity Con gestart

Kaartverkoop gestart!

Het is zover! Tickets voor Echo Base Charity Con 2017 zijn nu te koop via www.echobasecon.nl/kaarten.

Dagkaarten voor Echo Base Charity Con 2017 kosten € 18,50 in de voorverkoop en € 25 aan de kassa. Kinderen van zes tot en met elf jaar mogen voor € 11,00 naar binnen (€ 15,00 aan de kassa). Kinderen tot en met vijf jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Hiermee kun je naar binnen vanaf 14.00 ‘s middags. Deze kaarten kosten € 11,00. Kinderen van zes tot en met elf jaar betalen € 6,00 voor een middagkaart. Middagkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Voor € 50,00 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je een gereserveerde stoel op de eerste rij van de panels, krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere een print van het artwork van Stephen B. Scott en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 20 van deze tickets beschikbaar!

Kaarten zijn tevens te koop in de meer dan 450 winkels van Primera. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op www.primera.nl/winkels.

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief transactiekosten en servicekosten, er zijn dus geen bijkomende kosten. Bij per post versturen van tickets of aanschaf van tickets via Primera worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht.