Tweakers Express

[:nl]Kun jij ook niet wachten om Star Wars Battlefront II voor het eerst te spelen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in samenwerking met Tweakers mogen we 2×2 tickets weggeven voor de Tweakers Express!

De Tweakers Express rijdt op zaterdag 26 augustus vanaf diverse stations in Nederland naar het Duitse Keulen waar gamescom plaatsvindt, de grootste gamebeurs van de wereld. Daar is voor het eerst in Europa Battlefront II speelbaar, en jij kunt erbij zijn!

Met de tickets voor de Tweakers Express reis je niet alleen naar Keulen, maar krijg je natuurlijk ook toegang tot de (allang volledig uitverkochte!) beurs. Ook onderweg hoef je je niet te vervelen: in de trein kun je gamen met de honderden andere gamers om je heen, op high-end pc’s en consoles. Verder is er allerlei vermaak in de Social Wagon en is er een bar voorzien van eten en drinken. Mocht je dat alles iets te veel van het goede vinden, dan kun je voor wat meer rust de stiltewagon opzoeken.

Hoe kun je in het bezit komen van deze tickets? Simpel: ga naar de wedstrijd op onze Facebookpagina en tag in de comments diegene met wie jij op de Tweakers Express wil stappen om zo Battlefront II te kunnen spelen en wie weet win jij straks een van de twee setjes tickets! Vergeet ook niet de pagina van Echo Base Con te liken als je dat nog niet hebt gedaan.

En mocht je uiteindelijk niet hebben gewonnen, niet getreurd… Tweakers stelt aan iedereen een beperkt aantal tickets met korting beschikbaar. Zo kun je voor 89 euro pp toch met de Tweakers Express naar Keulen om Battlefront II te checken![:]