[:nl]Nu de zomervakantie er weer (bijna) op zit, is het weer tijd voor wat nieuws en dat doen we vandaag met de aankondiging van een nieuwe gast. Graag verwelkomen we de vertolker van Rebel pilot Derek “Hobbie” Klivian: Richard Oldfield! Voor meer informatie over onze derde gast ga je naar zijn Gasten pagina.

De komende maanden gaan we nog veel meer uit de doeken doen over Echo Base Charity Con 2017: nieuwe gasten, activiteiten, standhouders en nog veel, veel meer. Dus houd ook de komende tijd onze website en social mediakanalen goed in de gasten voor de laatste nieuwtjes!

 [:en]Now that the summer vacation is (more or less) over, it is time for some news. And today we are announcing a new guest. Please welcome the actor who portrayed Rebel pilot Derek “Hobbie” Klivian: Richard Oldfield! For more information about our third guest please go to his Guest page.

In the upcoming months we will uncover many more things about Echo Base Charity Con 2017: new guests, activities, exhibitors and much, much more. So continue keep your eye on our website and social media for the latest news![:de]Jetzt wo die Sommerferien vorbei sind ist es wieder Zeit für Neuigkeiten! Heute können wir einen neuen Gast ankündigen. Der Schauspieler, der den Rebellen Pilot Derek ‘Hobbie’ Klivian spielt, wird bei der Echo Base Con mit dabei sein: Richard Oldfield! Mehr Info über unseren dritten Gast könnt ihr auf unserer Gäste-Seite finden.

In den nächsten Monaten werden wir natürlich weiter Details über die Echo Base Charity Con 2017 enthüllen! Behaltet also unsere Seite und sozialen Medien im Auge![:]