star wars the last jedi charity screening

Speciale vertoning van The Last Jedi!

Stichting Echo Base is trots om vandaag in samenwerking met Kinepolis Jaarbeurs Utrecht te kunnen aankondigen dat aansluitend op Echo Base Charity Con een zeer speciale vertoning van Star Wars: The Last Jedi zal plaatsvinden in aanwezigheid van acteurs uit de film, waaronder Tim Rose (Admiral Ackbar), die na afloop zullen vertellen over hun ervaringen met het maken van de film! Natuurlijk is er daarbij ook gelegenheid vragen te stellen aan deze gasten.

De volledige opbrengst van deze exclusieve vertoning zal in samenwerking met Star Wars: Force for Change worden gedoneerd aan Unicef Nederland.

Bezoekers van Echo Base Charity Con kunnen voor een tijdelijk gereduceerd tarief van slechts € 8 de vertoning van de film bijwonen (ter vergelijking: een regulier kaartje voor The Last Jedi kost € 11 tot € 15).

Eerder werd al bekend dat Star Wars: The Force Awakens tijdens de conventie te zien zal zijn exclusief voor bezoekers van het evenement, dus dit is de ideale mogelijkheid om beide films achter elkaar te kijken èn het goede doel te ondersteunen!

Kaarten voor de speciale vertoning van Star Wars: The Last Jedi zijn vanaf nu te koop via onze kaartverkoop of in de winkels van Primera.

 

star wars the last jedi charity