stephen b scott star wars artist

[:nl]Naast acteurs zijn er ook andere speciale gasten aanwezig op Echo Base Charity Con. Vandaag kunnen we Stephen B. Scott aankondigen als onze negende gast in een steeds groter wordende line-up. Stephen maakte voor ons evenement speciale en exclusieve poster art, waarvan we onlangs het resultaat presenteerden. Tijdens Echo Base Charity Con zal hij aanwezig zijn om te signeren, om originele werken en prints te verkopen en commissies te verzorgen.

Voor meer informatie over Stephen B. Scott verwijzen we je graag naar zijn Gastenpagina.[:en]Besides actors Echo Base Charity Con will also host other special guests. Today we can announce Stephen B. Scott as our ninth guest in a continuously growing line-up. Stephen was responsible for making special and exclusive poster art for our event, of which we recently presented the result. He will be present at Echo Base Charity Con for a signing session, to sell original art and prints and to do commissions.

For more information about Stephen B. Scott, please visit his Guest page.[:de]Besides actors Echo Base Charity Con will also host other special guests. Today we can announce Stephen B. Scott as our ninth guest in a continiously growing line-up. Stephen was responsible for making special and exclusive poster art for our event, of which we recently presented the result. He will be present at Echo Base Charity Con for a signing session, to sell original art and prints and to do commissions.

For more information about Stephen B. Scott, please visit his Guest page.[:]