Justin van de Lek ILM

[:nl]Vandaag kondigen we onze TWAALFDE gast aan. Het is tevens de laatste gast van onze uitgebreide line-up, maar het is er eentje waar we enorm verheugd mee zijn. Graag verwelkomen we Justin van der Lek! Deze Utrechtenaar was in 2003 nog één van de vrijwilligers op onze Echo Base Charity Con 2003, maar nu keert hij terug naar ons evenement als onderdeel van de Star Wars franchise. Hij is inmiddels al zo’n tien jaar werkzaam in Hollywood als een van de visual effects wizards die de magie toevoegen aan spektakelfilms. Zo werkte hij onder meer voor het befaamde Industrial Light + Magic aan Star Wars: The Force Awakens en het aankomende Star Wars: The Last Jedi.

Voor meer informatie over Justin kijk je op zijn Gasten pagina.

 

 

[:en]Today we can announce our TWELFTH guest. He is also the last guest of our extended line up, but we are very delighted to welcome  Justin van der Lek! This Dutchman born in Utrecht was one of our volunteers of our 2003 edition. But now he returns to our event as part of the Star Wars family. He has been working in Hollywood for the last ten years as one of the visual effects wizards who make movie magic. Amongst other things he worked for the famous company Industrial Light + Magic on Star Wars: The Force Awakens and the upcoming Star Wars: The Last Jedi.

For more information about Justin, please visit his Guest page.

 

 

[:]