Designing a Galaxy

Panel: DESIGNING A GALAXY

Tijdens Echo Base Charity Con vinden diverse panels plaats waar medewerkers van voor èn achter de schermen vertellen over hun ervaringen met het maken van de Star Wars-films.

In het panel “DESIGNING A GALAXY” komen Jake Lunt Davies en Martin Rezard aan het woord. Jake en Martin zijn beiden werkzaam in het Creature Concept Design team van Lucasfilm en hebben onder meer voor The Force Awakens, Rogue One en The Last Jedi diverse ontwerpen gemaakt. Zo is Jake onder meer verantwoordelijk voor BB-8, de speeder van Rey, Ello Asty (The Force Awakens), Pao (Rogue One) en de Porgs (The Last Jedi) en ontwierp èn maakte Martin Admiral Raddus voor Rogue One. Eerder leverde Martin al bijdragen aan Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

In het panel komen beide heren uitgebreid aan het woord over hun carrière en hoe ze terecht zijn gekomen in het creature-team van Star Wars. Natuurlijk kun je hierbij ook je eigen vragen stellen.

Het panel vindt plaats op zaterdag om 13:55 in Starkiller Base (zaal 12). Kijk HIER voor een overzicht van alle panels.