vandort studios

[:nl]VanDort Studio is de studio van de Nederlandse fan artist Anton van Dort, wiens werk is gepubliceerd in publicaties van diverse fan en charitatieve organisaties, zoals de onofficiële Belgische Star Wars fanclub, de officiële Duitse Star Wars fanclub en de Australische Star Wars fanclub. Daarnaast werkt hij ook voor The Flying Dutch, de Nederlandse Star Trek fanclub. Anton maakt niet alleen covers voor magazines, maar helpt deze organisaties ook met ontwerpen van onder andere affiches, illustraties, lidmaatschapskaarten, visitekaartjes en flyers.

Werken voor goede doelen is Anton ook niet vreemd. Zo is zijn werk gebruikt door een aantal Duitse goede doelen die door Lucasfilm Ltd. officieel zijn geautoriseerd om via Star Wars geld in te zamelen.

Zijn grootste prestatie als fan artist is dat zijn werk dat is gepubliceerd door de Duitse Star Wars fanclub officieel goedgekeurd is door Lucasfilm en Disney. Een prestatie die zelfs voor sommige professionele artiesten een lastige opgave is…

Anton streeft professionele ambities na op internationaal niveau, maar wel art blijft maken als fan, voor de fans. Hij zal op Echo Base Charity Con aanwezig zijn om zijn art te tonen en te vertellen over zijn vele invloeden en inspiraties.[:en]VanDort Studio is the studio of fan artist Anton van Dort, whose work has been used and published by several fan and charitable organisations. Amongst them are the unofficial Belgian Star Wars fan club, the official German Star Wars fan club and the Australian Star Wars fan club. Besides these, he also works for The Flying Dutch, the Dutch Star Trek fan club.

Working for charities isn’t unknown territory for Anton. His work has also been used by several German charities who were authorised by Lucasfilm Ltd. to collect money with the help of Star Wars. Anton not only produces covers, but also helps these organisations with designing posters, illustrations, membership cards, business cards and flyers. As a fan artist his greatest achievement thus far has been the publishing of his work through the German Star Wars fan club, which required official approvement and subsequently received this from Lucasfilm and Disney. A feat which can be even a tough task for many a professional artist…

Anton is a fan artist from Dutch soil, who has professional ambitions that crosses borders, but who will continue to make art as a fan, for the fans. He will be a guest at Echo Base Charity Con to show his art works and to tell visitors about his many influences and inspirations.[:de]VanDort Studio is the studio of fan artist Anton van Dort, whose work has been used and published by several fan and charitable organisations. Amongst them are the unofficial Belgian Star Wars fan club, the official German Star Wars fan club and the Australian Star Wars fan club. Besides these, he also works for The Flying Dutch, the Dutch Star Trek fan club.

Working for charities isn’t unknown territory for Anton. His work has also been used by several German charities who were authorised by Lucasfilm Ltd. to collect money with the help of Star Wars. Anton not only produces covers, but also helps these organisations with designing posters, illustrations, membership cards, business cards and flyers. As a fan artist his greatest achievement thus far has been the publishing of his work through the German Star Wars fan club, which required official approvement and subsequently received this from Lucasfilm and Disney. A feat which can be even a tough task for many a professional artist…

Anton is a fan artist from Dutch soil, who has professional ambitions that crosses borders, but who will continue to make art as a fan, for the fans. He will be a guest at Echo Base Charity Con to show his art works and to tell visitors about his many influences and inspirations.[:]