wees geen Stormtrooper

[:nl]Wist je dat… er vandaag nog precies DRIE weken te gaan zijn tot Echo Base Charity Con eindelijk losbarst?!

Dat het evenement steeds dichterbij komt merken wij ook aan de kaartverkoop, want naast de VIP-kaarten die al snel uitverkocht waren zijn er sinds vandaag ook geen kaarten meer verkrijgbaar voor de  charity screening van Star Wars: The Last Jedi!

Ook het aantal beschikbare middagkaarten is inmiddels al zeer beperkt. Wacht dus niet te lang en koop je dag- of middagkaarten voor hèt Star Wars-evenement van het jaar. Je kunt HIER terecht voor onze kaartverkoop. Dus wees geen Stormtrooper… en mis het niet!

 

 

 [:en]Did you know… that today just THREE weeks remain until Echo Base Charity Con finally kicks off?!

With the event getting closer, we are seeing a noticable increase in ticket sales. After selling out the VIP tickets quite a while ago, today we have sold the last remaining tickets for the Star Wars: The Last Jedi charity screening!

The number of available afternoon tickets is also rapidly decreasing, so we advise you to not wait too long and get your day or afternoon tickets for THE Star Wars event of the year. You can visit our ticket sales page HERE. So don’t be a Stormtrooper… and don’t miss it!

 

 

 [:de]Nur noch 3 Wochen bis zur Echo Base Charity Con im Kinepolis Utrecht!

WIr merken deutlich am Kartenverkauf, dass es nicht mehr lange dauert bis die Con stattfindet. Nicht nur die VIP Tickets sind ausverkauft, auch die Karten für die Wohltätigkeitsvorstellung von Star Wars: The Last Jedi sind ausverkauft.

Mittagskarten werden ebenfalls langsam knapp. Wartet deswegen nicht zu lange und holt euch noch heute eine Tageskarte oder eine Mittagskarte für die Star Wars Veranstaltung des Jahres! Karten könnt ihr hier kaufen.[:]