Remnants of the Order

Première Remnants of the Order

Nederlandse Star Wars fanfilm in première op Echo Base Charity Con!

Remnants of the Order is een Nederlandse Star Wars-fanfilm die gedeeltelijk door crowdfunding tot stand is gebracht. De film zal op Echo Base Charity Con zijn openbare première beleven in bijzijn van cast en crew! De makers van de film zullen na afloop van de vertoning deelnemen aan een panel. Ook zullen ze gedurende de dag tijdens de conventie aanwezig zijn met een stand waar je onder meer props kunt bekijken en kan zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een film.

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film vertelt het verhaal van Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

De vertoning vindt plaats om 10:30 in Starkiller Base (zaal 12).
 
Kijk voor een overzicht van alle panels op https://www.echobasecon.nl/panels-en-screenings/.