Op 16 december vond Echo Base Charity Con 2017 plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Het enige, echte Nederlandse Star Wars-evenement dat van tevoren al compleet uitverkocht was en op de dag zelf ruim 1.200 bezoekers mocht begroeten, stond geheel in het teken van het goede doel Star Wars: Force for Change ten bate van Unicef Nederland.

Met behulp van Star Wars-fans in Nederland en daarbuiten, en partners zoals The Walt Disney Company Netherlands, Lucasfilm, Kinepolis Nederland, Hasbro, LEGO, IXXI, Philips, Triple P Entertainment en Catawiki is een geweldig mooi bedrag opgehaald van maar liefst 10.604 euro. Het bedrag komt ten goede aan een bijzonder project, waarbij heel veel kinderen een betere kans op (over)leven krijgen. Meer daarover kun je lezen via de volgende link: www.unicef.nl/projecten/het-enige-kinderziekenhuis.

We danken iedereen die heeft bijgedragen om dit fantastische bedrag tot stand te laten komen en we zien iedereen graag terug in december 2019 voor de volgende editie van Echo Base Charity Con!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD