[:nl]10.604 euro voor UNICEF![:en]10.604 euro raised for Star Wars: Force for Change![:]

[:nl]Op 16 december vond Echo Base Charity Con 2017 plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Het enige, echte Nederlandse Star Wars-evenement dat van tevoren al compleet uitverkocht was en op de dag zelf ruim 1.200 bezoekers mocht begroeten, stond geheel in het teken van het goede doel Star Wars: Force for Change ten bate van Unicef Nederland.

Met behulp van Star Wars-fans in Nederland en daarbuiten, en partners zoals The Walt Disney Company Netherlands, Lucasfilm, Kinepolis Nederland, Hasbro, LEGO, IXXI, Philips, Triple P Entertainment en Catawiki is een geweldig mooi bedrag opgehaald van maar liefst 10.604 euro. Het bedrag komt ten goede aan een bijzonder project, waarbij heel veel kinderen een betere kans op (over)leven krijgen. Meer daarover kun je lezen via de volgende link: www.unicef.nl/projecten/het-enige-kinderziekenhuis.

We danken iedereen die heeft bijgedragen om dit fantastische bedrag tot stand te laten komen en we zien iedereen graag terug in december 2019 voor de volgende editie van Echo Base Charity Con![:en]On December 16, Echo Base Charity Con 2017 took place at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. The only 100% Star Wars convention in the Netherlands was fully sold out with over 1,200 visitors attending and supported Star Wars: Force for Change to raise money for Unicef.

Thanks to Star Wars fans from all over Europe and partners such as The Walt Disney Company Netherlands, Lucasfilm, Kinepolis Nederland, Hasbro, LEGO, IXXI, Philips, Triple P Entertainment and Catawiki the event raised an incredible 10,604 euro that will be donated in full to a special project benefiting children in Africa: www.unicef.nl/projecten/het-enige-kinderziekenhuis.

We would like to thank everybody who made it possible to raise this amount for charity and we would love to see you again at the next edition of Echo Base Con in December 2019![:]