Tijden panels en screenings

TIJDEN: Panels + Screenings

Het definitieve panelprogramma met alle tijden is bekend! Tijdens Echo Base Charity Con kun je genieten van diverse panels en (film)vertoningen in “Starkiller Base”, onze main stage (Zaal 12) met een capaciteit van 619 stoelen.

  • We trappen af met twee gloednieuwe afleveringen van Star Wars Rebels! In samenwerking met Disney presenteert Echo Base Con deze afleveringen exclusief op een van de grootste bioscoopschermen van Nederland.
  • De makers van de films komen aan het woord in de panels Stories from the Original Trilogy, The New Generation, Designing a Galaxy en From Star Wars to Star Wars.
  • Filmmaker Richard Raaphorst komt persoonlijk langs bij de vertoning van zijn korte film The Rocketeer om meer te vertellen over het project en natuurlijk jouw vragen te beantwoorden.
  • Tot slot kun je aan het eind van de middag nog een keer Star Wars: The Force Awakens bekijken! Mocht je een gelukkige bezitter zijn van een ticket kun je aansluitend ook nog eens Star Wars: The Last Jedi bekijken in aanwezigheid van cast en crew van de film.

Kijk voor meer details over het programma op deze pagina: www.echobasecon.nl/panels-en-screenings.

Panels + screenings