Main stage

[:nl]Het definitieve panelprogramma met alle tijden is bekend! Tijdens Echo Base Charity Con kun je genieten van diverse panels en (film)vertoningen in “Starkiller Base”, onze main stage (Zaal 12) met een capaciteit van 619 stoelen.

  • We trappen af met twee gloednieuwe afleveringen van Star Wars Rebels! In samenwerking met Disney presenteert Echo Base Con deze afleveringen exclusief op een van de grootste bioscoopschermen van Nederland.
  • De makers van de films komen aan het woord in de panels Stories from the Original Trilogy, The New Generation, Designing a Galaxy en From Star Wars to Star Wars.
  • Filmmaker Richard Raaphorst komt persoonlijk langs bij de vertoning van zijn korte film The Rocketeer om meer te vertellen over het project en natuurlijk jouw vragen te beantwoorden.
  • Tot slot kun je aan het eind van de middag nog een keer Star Wars: The Force Awakens bekijken! Mocht je een gelukkige bezitter zijn van een ticket kun je aansluitend ook nog eens Star Wars: The Last Jedi bekijken in aanwezigheid van cast en crew van de film.

Kijk voor meer details over het programma op deze pagina: www.echobasecon.nl/panels-en-screenings.

Panels + screenings[:en]Here is the final schedule for the panels and screenings at Echo Base Charity Con! Througout the day you can enjoy various panels and screenings in “Starkiller Base”, our main stage with 619 seats.

  • We kick off by showing the latest two episodes of Star Wars Rebels that you can enjoy on one of the largest theatre screens in the Netherlands (in Dutch).
  • You are welcome to meet (and ask questions to!) the people who made the films in the panels Stories from the Original Trilogy, The New Generation, Designing a Galaxy and From Star Wars to Star Wars.
  • Filmmaker Richard Raaphorst will be attending the screening of his short fan film The Rocketeer to tell you more about this project and of course to answer your questions.
  • At the end of the afternoon it’s time to experience Star Wars: The Force Awakens one more time on the big screen! And if you are lucky enough to hold a ticket, you can see Star Wars: The Last Jedi with cast and crew attending immediately afterwards.

You can find more details about the panels and screenings at this page: www.echobasecon.nl/en/panels-en-screenings.

Panels + screenings[:]