Welkom terug!

Bijna twee jaar geleden trapten we de lancering van deze website af met de woorden:”Van harte welkom op de officiële website van Stichting Echo Base! Of beter gezegd: welkom terug.” Hoe toepasselijk zijn deze woorden nu we ons na een korte pauze gaan voorbereiden op de nieuwe editie van Echo Base Charity Con 2019!

Dit jaar is het exact twintig jaar geleden dat Star Wars: Episode I – The Phantom Menace in première ging. Op 30 september 1999 vond de Nederlandse première plaats, zo’n zes maanden na de release in Amerika. Niet alleen kijken we dus terug naar het begin van het Prequel tijdperk, we kijken ook uit naar het einde van het Sequel tijdperk met de première van Star Wars: Episode IX aankomende december. 2019 wordt hoe dan ook een druk Star Wars jaar, niet alleen op filmgebied maar vooral op televisiegebied. Denk bijvoorbeeld aan The Mandalorian die dit jaar zal verschijnen op de nieuwe Disney streamingdienst, Disney+. En wat iedereen voor ondenkbaar hield, gaat plaatsvinden: de terugkeer van de populaire animatieserie The Clone Wars!

Zo’n spannend Star Wars jaar kan niet plaatsvinden zonder de aanwezigheid van een Echo Base Charity Con. Ook dit jaar zal het plaatsvinden in het eerste weekend van de release van de nieuwe Star Wars-film en wel op zaterdag 21 december 2019. Op deze website vind je alle informatie terug over entreekaarten, speciale gasten, activiteiten, het goede doel en nog veel meer. Dus neem vooral even een kijkje. En blijf op de hoogte via onze social media kanalen op Facebook, Instagram en Twitter.

De kaartverkoop start ook gelijk vandaag. Tot 4 mei kunnen onze trouwste bezoekers gebruik maken van een zeer aantrekkelijke korting op alle reguliere entreekaarten. En wacht ook dit keer niet te lang met bestellen! Afgelopen editie was enkele weken voor aanvang volledig uitverkocht met als gevolg dat helaas een aanzienlijk aantal fans achter het net visten.

Graag tot ziens op 21 december!

Patrick, Leo en Wiebe
Team Echo Base