EB VIP #02 – Katy Kartwheel

Vandaag kunnen we de tweede gast aankondigen voor Echo Base Charity Con 2019. Met trots presenteren we een veelzijdige performer, één die voor de allereerste keer op een Nederlands event aanwezig zal zijn: Katy Kartwheel.

Katy was voor het eerst te zien in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, waarin ze onder andere een droid speelde. In Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi speelde ze onder meer een van de Caretakers op Ahch-To. Maar haar meest prominente rol tot nu toe was als Rio Durant in Solo: A Star Wars Story. Kijk voor meer informatie over onze tweede gast op haar Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Rio Durant : Hey, Beckett, you said we were here to pull a quick job.
Beckett : Yeah.
Rio Durant : Well, this ain't a quick job! IT'S A WAR!