[:nl]Vandaag kunnen we de tweede gast aankondigen voor Echo Base Charity Con 2019. Met trots presenteren we een veelzijdige performer, één die voor de allereerste keer op een Nederlands event aanwezig zal zijn: Katy Kartwheel.

Katy was voor het eerst te zien in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, waarin ze onder andere een droid speelde. In Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi speelde ze onder meer een van de Caretakers op Ahch-To. Maar haar meest prominente rol tot nu toe was als Rio Durant in Solo: A Star Wars Story. Kijk voor meer informatie over onze tweede gast op haar Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Rio Durant : Hey, Beckett, you said we were here to pull a quick job.
Beckett : Yeah.
Rio Durant : Well, this ain't a quick job! IT'S A WAR!

[:en]Today we can announce our second guest for Echo Base Charity Con 2019. We are proud to present a multitalented performer, one who will make a first appearance at a Dutch event: Katy Kartwheel.

Katy made her first appearance in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, in which she played a droid amongst others. In Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi one of the characters she played was one of the Caretakers on Ahch-To. But her most prominent role to this date was as Rio Durant in Solo: A Star Wars Story. For more information about our second guest, please visit her Guest page.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs. Get your tickets here today!

Rio Durant : Hey, Beckett, you said we were here to pull a quick job.
Beckett : Yeah.
Rio Durant : Well, this ain't a quick job! IT'S A WAR!

[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD