Angus MacInnes naar Nederland

[:nl]Ook op deze editie van Echo Base Charity Con zullen diverse speciale gasten hun opwachting maken. In de komende maanden in aanloop naar het evenement zullen we de aankondigingen gaan doen, maar vandaag trappen we af met het verwelkomen van onze eerste gast: Angus MacInnes!

Angus speelde in Star Wars: Episode IV – A New Hope de rol van Y-wing piloot Jon “Dutch” Vander, beter bekend als Gold Leader. In 2016 keerde het personage terug in Rogue One: A Star Wars Story. Kijk voor meer informatie over onze eerste gast op zijn Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Red Leader, this is Gold Leader."
"I copy, Gold Leader." 
"We're starting for the target shaft now."

[:en]As you are no doubt used to from us by now, several special guests will once again be present at this edition of Echo Base Charity Con. In the upcoming months leading up to the event we will make the announcements and today we start it off by announcing our first guest: Angus MacInnes!

Angus performed the role of Y-wing pilot Jon “Dutch” Vander, also known as Gold Leader, in Star Wars: Episode IV – A New Hope. In 2016 the character returned in Rogue One: A Star Wars Story. For more information about our first guest, please visit his Guest page.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs. Get your tickets here today!

Red Leader, this is Gold Leader."
"I copy, Gold Leader." 
"We're starting for the target shaft now."

[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD