Angus MacInnes naar Nederland

EB VIP #01 – Angus MacInnes

Ook op deze editie van Echo Base Charity Con zullen diverse speciale gasten hun opwachting maken. In de komende maanden in aanloop naar het evenement zullen we de aankondigingen gaan doen, maar vandaag trappen we af met het verwelkomen van onze eerste gast: Angus MacInnes!

Angus speelde in Star Wars: Episode IV – A New Hope de rol van Y-wing piloot Jon “Dutch” Vander, beter bekend als Gold Leader. In 2016 keerde het personage terug in Rogue One: A Star Wars Story. Kijk voor meer informatie over onze eerste gast op zijn Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Red Leader, this is Gold Leader."
"I copy, Gold Leader." 
"We're starting for the target shaft now."