Ook bij de komende editie van Echo Base Con zal de Rebel Legion – Dune Sea Base een oogje houden op mogelijke aanwezigheid van imperials, bounty hunters of Sith!

De Dune Sea Base is de Nederlandse tak van de Rebel Legion, een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met cosplay van characters uit het Star Wars-universum. De Rebel Legion vertegenwoordigt de ‘good guys’ uit het Star Wars-universum en zetten zich onder meer in voor goede doelen. De leden van deze groep zijn in het bezit van één of meerdere outfits van bijvoorbeeld Jedi of Rebellen. Je staat dus zomaar oog in oog met Obi-Wan Kenobi, Prinses Leia of Chewbacca!

Een volledig overzicht van (de tot nu toe aangekondigde) Star Wars fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

 

rebel legion dune sea base rey

Rebel Legion Dune Sea Base