[:nl]Echo Base Charity Con is een 100% non-profit evenement met veel aandacht voor goede doelen en is in hart en nieren een evenement voor en door fans. Het evenement kan dan ook niet zonder vrijwilligers bestaan en daarom zijn we wellicht wel op zoek naar jou!

Voor het evenement zijn vrijwilligers onmisbaar in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Taken bestaan onder meer uit het vervoer of het begeleiden van onze VIP’s, toegangscontrole, het uitvoeren of begeleiden van activiteiten of bijvoorbeeld het aflossen van andere vrijwilligers.

Daarnaast is het een geweldige manier om andere mensen te leren kennen, onderdeel te worden van een conventiefamilie, ervaring op te doen achter de schermen van een evenement en om op een directere manier een steentje bij te dragen aan een goed doel.

Spreekt dit jou aan? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Onze vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.[:en]Echo Base Charity Con is a 100% non profit event with a lot of attention for charities and which is at its deepest core an event made by Star Wars fans for Star Wars fans. Therefore, this event cannot exist without volunteers and that is why we may well be looking for you!

For our event volunteers are indispensable in performing all kinds of tasks. Tasks amongst others consist of transportation of and helping out our VIPs, access control, running and guiding activities and relieving other volunteers.

Besides this it is a wonderful way to meet other people, to become part of a convention family, to experience what goes on behind the curtains and to help out a charity in a more direct way.

Our call for volunteers is mainly aimed at people based in The Netherlands. However, if you still would like to apply, you are more than welcome! Your application will not be dismissed and will be looked at very seriously. Please fill in our contact form. Our volunteers coordinator will get back to you as soon as possible.[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD