Vrijwilligers gezocht, meld je aan!

Echo Base Charity Con is een 100% non-profit evenement met veel aandacht voor goede doelen en is in hart en nieren een evenement voor en door fans. Het evenement kan dan ook niet zonder vrijwilligers bestaan en daarom zijn we wellicht wel op zoek naar jou!

Voor het evenement zijn vrijwilligers onmisbaar in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Taken bestaan onder meer uit het vervoer of het begeleiden van onze VIP’s, toegangscontrole, het uitvoeren of begeleiden van activiteiten of bijvoorbeeld het aflossen van andere vrijwilligers.

Daarnaast is het een geweldige manier om andere mensen te leren kennen, onderdeel te worden van een conventiefamilie, ervaring op te doen achter de schermen van een evenement en om op een directere manier een steentje bij te dragen aan een goed doel.

Spreekt dit jou aan? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Onze vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.