Beckett

Certificeer je gekochte handtekeningen

Echo Base Charity Con 2019 heeft een primeur! Als eerste evenement op het vasteland van Europa is het mogelijk om tijdens de show gekochte handtekeningen te laten certificeren. Beckett Authentication Services (BAS), het vooraanstaande bedrijf op het gebied van handtekeningencertificaten, zal namelijk aanwezig zijn op Echo Base Con!

Valse handtekeningen

Een groot gevaar voor elke hobby is oplichting. In het geval van verzamelaars van Star Wars-gerelateerde handtekeningen zijn dat vervalste handtekeningen. Het kopen en verkopen van handtekeningen is daarom niet zonder risico. Daar komt bij dat 99% van de certificaten (COA’s) die worden geleverd bij een handtekening ook zonder enige waarde is.

Beckett

Bij het kopen van handtekeningen moet je daarom kunnen vertrouwen op een certificaat van een 100% betrouwbaar bedrijf zoals BAS. Het bedrijf staat zeer hoog aangeschreven bij Star Wars-verzamelaars. Steve Grad is mede-oprichter en een van de specialisten van het bedrijf. Hij maakt geregeld zijn opwachting in het programma Pawn Stars. Steve zet hierbij zijn expertise in om allerlei soorten handtekeningen te beoordelen op hun echtheid.

Het bedrijf heeft jaren van ervaring en expertise opgebouwd. Om hun beoordeling te waarborgen, hebben ze een certificaat, een database en een speciale fraudebestendige sticker ontwikkeld.

 

“Beckett Witness Certification means that a representative from Beckett Authentication Services was there to witness the autograph being signed, and therefore, guarantees it is 100% authentic.
A special tamper-evident certification sticker is used to easily identify these items as Beckett Witness Certified, and the online database will reflect all pertinent information for verification.”

Certificeer je gekochte handtekeningen

Op 21 december staan twee sessies gepland waarbij je jouw gesigneerde item van één van onze aanwezige gasten tegen een geringe vergoeding kunt laten certificeren door een vertegenwoordiger van BAS. De exacte tijden worden kort voor het evenement bekend gemaakt.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!