Mandalorian Mercs

[:nl]Maak kennis met de Mandalorian Mercs[:en]Please welcome the Mandalorian Mercs[:]

[:nl]Heeft het Keizerrijk of een van de Hutt-families een premie op je hoofd gezet? Kijk dan extra goed uit op 21 december, want een delegatie van de Mandalorian Mercs is dan aanwezig op Echo Base Charity Con 2019!

De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayclub, met tal van zogeheten clans verspreid over de hele wereld. Ze richten zich op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. Net zoals het geval is bij andere Star Wars-cosplayclubs is er ook hier veel aandacht voor het goede doel. De Nederlandse Clan Diryc Vhetin – wat ‘Clan of the Low Lands’ betekent – maakt onderdeel uit van de MMCC en zal voor de eerste keer hun opwachting maken op Echo Base Con.

Een volledig overzicht van (de tot nu toe aangekondigde) Star Wars fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

[:en]Did the Empire or one of the Hutt families put out a bounty on your head? Then it would be prudent to be extra careful on December 21st, as a delegation of the Mandalorian Mercs will be present at Echo Base Charity Con 2019!

The Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is a worldwide costume club with a number of so called clans spread around the world who are focused on everything that has to do with the Mandalorian culture. As is the case with other Star Wars costume clubs, there is a lot of attention to charity. The Clan Diryc Vhetin, which means ‘Clan of the Low Lands’, is the Dutch part of the MMCC and will make their very first appearance at a Echo Base Con.

A list of all previously announced Star Wars fan groups can be found here.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs. Get your tickets here today!

 

[:]