Mandalorian Mercs

Heeft het Keizerrijk of een van de Hutt-families een premie op je hoofd gezet? Kijk dan extra goed uit op 21 december, want een delegatie van de Mandalorian Mercs is dan aanwezig op Echo Base Charity Con 2019!

De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayclub, met tal van zogeheten clans verspreid over de hele wereld. Ze richten zich op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. Net zoals het geval is bij andere Star Wars-cosplayclubs is er ook hier veel aandacht voor het goede doel. De Nederlandse Clan Diryc Vhetin – wat ‘Clan of the Low Lands’ betekent – maakt onderdeel uit van de MMCC en zal voor de eerste keer hun opwachting maken op Echo Base Con.

Een volledig overzicht van (de tot nu toe aangekondigde) Star Wars fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!