Shoppen voor merchandise

Merchandise shoppen bij de standhouders

Op 21 december heb je de mogelijkheid om je Star Wars-verzameling uit te breiden en / of om je Kerstaankopen te doen bij één van de vele aanwezige standhouders op Echo Base Charity Con. Ook voor deze editie ligt onze focus op een zo breed mogelijk aanbod aan merchandise: van action figures tot Star Wars LEGO, van T-shirts tot trading cards en van posters tot boeken.

Op onze Standhouders pagina vind je een overzicht met alle tot nu toe bevestigde standhouders. In de aanloop naar het evenement wordt deze lijst steeds bijgewerkt en uitgebreid, dus neem geregeld een kijkje op onze website. Daarnaast zullen we van tijd tot tijd ook met een aantal van deze standhouders een weggeefactie organiseren op onze Facebook- pagina.

Naast bedrijven zullen dit jaar ook particuliere verkopers aanwezig zijn op Echo Base Con.

Wil jij (als bedrijf òf particulier) ook graag aanwezig zijn met een stand voor het verkopen van merchandise? Neem dan even contact met ons op via Contact pagina.