Shoppen voor merchandise

[:nl]Op 21 december heb je de mogelijkheid om je Star Wars-verzameling uit te breiden en / of om je Kerstaankopen te doen bij één van de vele aanwezige standhouders op Echo Base Charity Con. Ook voor deze editie ligt onze focus op een zo breed mogelijk aanbod aan merchandise: van action figures tot Star Wars LEGO, van T-shirts tot trading cards en van posters tot boeken.

Op onze Standhouders pagina vind je een overzicht met alle tot nu toe bevestigde standhouders. In de aanloop naar het evenement wordt deze lijst steeds bijgewerkt en uitgebreid, dus neem geregeld een kijkje op onze website. Daarnaast zullen we van tijd tot tijd ook met een aantal van deze standhouders een weggeefactie organiseren op onze Facebook- pagina.

Naast bedrijven zullen dit jaar ook particuliere verkopers aanwezig zijn op Echo Base Con.

Wil jij (als bedrijf òf particulier) ook graag aanwezig zijn met een stand voor het verkopen van merchandise? Neem dan even contact met ons op via Contact pagina.[:en]On December 21, you will have a chance to expand your Star Wars collection or do some Christmas shopping at Echo Base Charity Con. As always, the convention will offer a wide range of Star Wars merchandise: from action figures to Star Wars LEGO, from T-shirts to trading cards and from posters to books.

You can find a list of confirmed exhibitors on our Exhibitors page. This list will continuously be updated and expanded, so be sure to check back regularly. We will also organize giveaways in cooperation with the exhibitors on our Facebook page.

Besides companies, there will be private sellers this year offering Star Wars merchandise at  Echo Base Con.

Would you like to join our event? Then please contact us via the Contact page.[:]