[:nl]Het succes van Echo Base Charity Con is afhankelijk van het enthousiasme van bezoekers, standhouders, donateurs en partners. Vandaag stellen we jullie voor aan één van de partners die een belangrijke bijdrage levert aan het evenement: Star Wars Autograph Universe.

Deze Facebook-groep bestaat uit duizenden verzamelaars van Star Wars-handtekeningen uit de hele wereld. De groep is opgericht met als doel om iedereen te helpen zijn of haar verzameling uit te breiden en kennis op te doen omtrent signings, het herkennen van fakes, et cetera.

Star Wars Autograph Universe organiseert ook regelmatig zelf signeersessies. Zo werden onlangs sessies gehouden met Industrial Light & Magic-grootheden als Phil Tippett, Dennis Muren en Joe Johnston, en de sterren van de nieuwe trilogie Daisy Ridley en Adam Driver. Momenteel staat een tweede signeersessies gepland met Harrison Ford.

Star Wars Autograph Universe sponsort de T-shirts die de crew van Echo Base Con zal gaan dragen. Daarnaast doneert de groep een aantal zeer bijzondere gesigneerde foto’s voor de charity veiling. Deze foto’s gaan we, samen de eerste andere items, binnenkort onthullen op onze website.

Als je geïnteresseerd bent in het verzamelen van Star Wars-handtekeningen, neem dan zeker even een kijkje op Star Wars Autograph Universe!

 

[:en]The success of Echo Base Charity Con – A Star Wars Event depends on the enthusiasm of fans, exhibitors, donors and partners. Today we introduce one of the partners who make an important contribution to the event: Star Wars Autograph Universe

The Star Wars Autograph Universe Facebook group is made up of thousands of Star Wars autograph collectors from all over the world. The group was created to help everyone with knowledge and growth of one’s personal collection.

Star Wars Autograph Universe organises private signings on a regular basis. Recent signings include Industrial Light & Magic legends such as Phil Tippett, Dennis Muren and Joe Johnston. They just recently completed signings with the stars of the new trilogy, Daisy Ridley and Adam Driver, and are proud to announce the offering of their second signing with Harrison Ford.

Star Wars Autograph Universe has donated the T-shirts the crew will wear during Echo Base Con. Also, the group has donated several very special signed photos for the charity auction. We will reveal these photos, together with the first other items, on this page very soon.

If you are interested in collecting Star Wars autographs, don’t hesitate and check out Star Wars Autograph Universe!

 

[:]