Nieuwe partner: Star Wars Autograph Universe

Het succes van Echo Base Charity Con is afhankelijk van het enthousiasme van bezoekers, standhouders, donateurs en partners. Vandaag stellen we jullie voor aan één van de partners die een belangrijke bijdrage levert aan het evenement: Star Wars Autograph Universe.

Deze Facebook-groep bestaat uit duizenden verzamelaars van Star Wars-handtekeningen uit de hele wereld. De groep is opgericht met als doel om iedereen te helpen zijn of haar verzameling uit te breiden en kennis op te doen omtrent signings, het herkennen van fakes, et cetera.

Star Wars Autograph Universe organiseert ook regelmatig zelf signeersessies. Zo werden onlangs sessies gehouden met Industrial Light & Magic-grootheden als Phil Tippett, Dennis Muren en Joe Johnston, en de sterren van de nieuwe trilogie Daisy Ridley en Adam Driver. Momenteel staat een tweede signeersessies gepland met Harrison Ford.

Star Wars Autograph Universe sponsort de T-shirts die de crew van Echo Base Con zal gaan dragen. Daarnaast doneert de groep een aantal zeer bijzondere gesigneerde foto’s voor de charity veiling. Deze foto’s gaan we, samen de eerste andere items, binnenkort onthullen op onze website.

Als je geïnteresseerd bent in het verzamelen van Star Wars-handtekeningen, neem dan zeker even een kijkje op Star Wars Autograph Universe!