Brainpower

Jouw gastheer op de Main Stage: Brainpower!

Eén van de belangrijkste onderdelen van Echo Base Con zijn de panels die plaatsvinden op onze imposante Main Stage met maar liefst 575 plaatsen. We zijn trots om aan te kondigen dat Nederlands bekendste rapper én Star Wars-uberfan Brainpower zijn medewerking aan Echo Base Con gaat verlenen door de interviews en panels op de Main Stage te hosten.

Main Stage
De Main Stage van Echo Base Charity Con

Brainpower heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland. Zo ontving hij tijdens zijn succesvolle carrière tot nu toe al 45 gouden/platina platen en awards, en verkocht hij als artiest/songwriter ruim 1 miljoen platen zoals de megahit “Dansplaat”. In 2018 wint deze woordkunstenaar zijn eerste prijs in Amerika: De Global Peace Song Award voor zijn single “All The Same”. Zijn single “Animal Sauvage” is te horen in de blockbuster The Equalizer 2 met Denzel Washington.

Naast gepassioneerd artiest is Brainpower tevens producer, label-eigenaar en ondernemer. Als songwriter werkt hij met (en voor) andere artiesten en projecten in binnen- en buitenland. Hij is ook regelmatig te zien bij RTL vanwege zijn enorme muziek-, film- en popcultuur-kennis.

Meer informatie over Brainpower vind je op www.brainpowernow.com.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten! Meer informatie over de panels vind je terug op onze ‘Panels en Films‘-pagina.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mcbrainpower (@mcbrainpower) op