Catawiki

Charity auction powered by Catawiki

Veiling voor het goede doel

Tijdens de vorige editie van Echo Base Con in 2017 hebben we in totaal een bedrag van maar liefst 10.604 euro weten op te halen voor het goede doel. Een groot deel van dat bedrag is bijeengebracht via de veiling. We zijn daarom trots te kunnen bekendmaken dat we ook dit jaar weer een veiling voor het goede doel organiseren in samenwerking met Catawiki! Met de hulp van Catawiki gaan we meer dan 50 unieke objecten onder de hamer brengen, dit keer ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De eerste items die we gaan veilen gaan we binnenkort onthullen.

 

Over Catawiki

Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden ‘catalogus’ en ‘wiki’. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorie├źn zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken. Het Catawiki-team van interne experts is de drijvende kracht achter Catawiki en is wat Catawiki uniek maakt. Gebruikmakend van hun enorme kennis en expertise, bieden ze advies aan zowel kopers als verkopers. Door elk kavel dat op Catawiki wordt aangeboden te selecteren en controleren, zorgen ze ervoor dat alle objecten echt speciaal zijn.