Remnants of the Order

[:nl]Tijdens de 2017-editie van Echo Base Con waren de makers al aanwezig om de komst van de allereerste Nederlandse Star Wars-fanfilm te promoten. Inmiddels is Remnants of the Order – Star Wars Fan Film al op meerdere plekken vertoond, en zal het team hun tour gaan afsluiten bij Echo Base Charity Con, waar bezoekers de mogelijkheid hebben de film aan te schaffen op Blu-ray.

Leden van de cast en crew zullen aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, en de makers nemen ook props uit de film mee!

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

[:en]During the 2017 edition of Echo Base Con, the creators of the very first Star Wars fan film from the Netherlands were present to promote their film. In the mean time, Remnants of the Order – Star Wars Fan Film has been screened several times, and the team will conclude their tour at Echo Base Charity Con – A Star Wars Event, where visitors have the opportunity to buy the film on Blu-ray.

Cast and crew from the film will also be present, and can tell you everything you want to know about making the film. There will also be original props from the film on display!

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs. Buy your tickets here today!

[:]