Panel: Sculpting a Galaxy – Lorne Peterson

In het panel “Sculpting a Galaxy” vertelt Lorne Peterson over zijn carrière van ruim 30 jaar bij Industrial Light & Magic. Lorne neemt je mee langs de tientallen projecten waar hij aan heeft gewerkt: vanaf het allereerste begin in 1975 toen hij door George Lucas werd ingehuurd om modellen te bouwen voor Star Wars, via E.T. the Extra-Terrestrial, Ghostbusters II, Back to the Future II, Jurassic Park en Star Trek: Generations naar de Star Wars-prequels, Pirates of the Caribbean en zijn Oscarwinnende werk voor Indiana Jones.

Tijdens dit panel krijg je dankzij vele foto’s en filmfragmenten een uniek beeld hoe de indrukwekkende special effects van deze films tot stand zijn gekomen. Natuurlijk is er ook gelegenheid je vragen te stellen aan Lorne.

Het panel “Sculpting a Galaxy” vindt plaats in Starkiller Base (zaal 12). Het programma met de tot nu toe aangekondige panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Lorne Millennium Falcon
Lorne Peterson bouwt de Millennium Falcon