Black Lemon

Black Lemon Props aanwezig op Echo Base Con

Op Echo Base Con zijn meerdere groepen aanwezig die hun zelfgemaakte replicaprops tentoonstellen. Aan deze lijst voegen we vandaag Black Lemon toe. Jeroen en Ray van Black Lemon lopen al heel wat jaren mee in de Nederlandse Star Wars-community en werken sinds kort samen aan zeer natuurgetrouwe props waarbij in veel gevallen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die ook bij de productie van het origineel zijn gebruikt.

Zo tonen ze op Echo Base Con replica’s van de lightsabers van Luke Skywalker en Darth Vader (beiden gemaakt met originele Graflex-onderdelen en calculators), Royal Guard Force Pikes, de Battle of Yavin Medal of Bravery en meer. Bovendien nemen ze een lifesize Boba Fett-kostuum mee waarmee je op de foto kunt!

Naast props uit Star Wars zijn ook iconische props uit franchises als Indiana Jones, Blade Runner, Terminator en Aliens te zien.

Kijk voor meer informatie over de aanwezige fangroepen, cosplayers en propbouwers op deze pagina. Tickets voor Echo Base Con zijn nu te koop via https://www.echobasecon.nl/kaarten/.