Black Lemon

[:nl]Op Echo Base Con zijn meerdere groepen aanwezig die hun zelfgemaakte replicaprops tentoonstellen. Aan deze lijst voegen we vandaag Black Lemon toe. Jeroen en Ray van Black Lemon lopen al heel wat jaren mee in de Nederlandse Star Wars-community en werken sinds kort samen aan zeer natuurgetrouwe props waarbij in veel gevallen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die ook bij de productie van het origineel zijn gebruikt.

Zo tonen ze op Echo Base Con replica’s van de lightsabers van Luke Skywalker en Darth Vader (beiden gemaakt met originele Graflex-onderdelen en calculators), Royal Guard Force Pikes, de Battle of Yavin Medal of Bravery en meer. Bovendien nemen ze een lifesize Boba Fett-kostuum mee waarmee je op de foto kunt!

Naast props uit Star Wars zijn ook iconische props uit franchises als Indiana Jones, Blade Runner, Terminator en Aliens te zien.

Kijk voor meer informatie over de aanwezige fangroepen, cosplayers en propbouwers op deze pagina. Tickets voor Echo Base Con zijn nu te koop via https://www.echobasecon.nl/kaarten/.[:en]At Echo Base Con you will find several groups displaying their home made replica props. Today we add Black Lemon to the list. Jeroen and Ray from Black Lemon have been active in the Dutch Star Wars community for many years, and started working together this year, building faithful replicas of props, in many cases using original parts that also were used in the production of the originals.

At Echo Base Con, they will display replicas of the Luke Skywalker and Darth Vader lightsabers (both made using original Graflex parts and calculators), Royal Guard Force Pikes, the Battle of Yavin Medal of Bravery and more. At their booth, you can also have your picture taken with a lifesize Boba Fett!

Apart from Star Wars, you can also see iconic props from franchises such as Indiana Jones, Blade Runner, Terminator and Aliens.

You can find more information about the fan groups and prop builders at this page. Tickets for Echo Base Con are now available via https://www.echobasecon.nl/en/kaarten/.[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD