Art and Tech saber

[:nl]Rob en Nadine van Art and Tech gebruiken hun kennis van kunst en techniek voor het bouwen van unieke en handgemaakte, op Star Wars geïnspireerde lightsabers.

Dit heeft al vele bijzondere wapens opgeleverd, elk met een persoonlijk verhaal en unieke details. De beleving, het vasthouden en vechten met de lightsaber wordt zo natuurgetrouw mogelijk nagebootst door alle sabers voorzien van licht- en geluidseffecten, die gestuurd worden door de bewegingen van de sabers.

Tijdens Echo Base Charity Con zal Art and Tech uitleg geven over lightsabers, hoe ze werken en hoe ze worden gemaakt. Ook kun je deelnemen aan een korte workshop ‘lightsabervechten’ en zelf ervaren hoe het is om als Jedi of Sith te vechten met een lightsaber!

Kijk voor een volledig overzicht van alle aanwezige fangroepen, cosplayers en propbouwers op deze pagina.[:en]Rob and Nadine of Art and Tech use their knowledge of art and tech to build unique, custom made lightsabers inspired by Star Wars.

This has already resulted in many special lightsabers, each with a personal story and unique details. Holding and fighting with the lightsaber is mimicked as faithfully as possible by providing all sabers with light and sound effects that are controlled by the props’ movements.

During Echo Base Charity Con, Art and Tech will demonstrate how the sabers work and how they are made. You can also participate in a short workshop “lightsaber fighting” and experience for yourself what it’s like to fight with a lightsaber as Jedi or Sith!

You can find a complete overview of all fan groups, cosplayers and prop builders on this page.[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD