Art and Tech saber

Lightsabers workshop

Rob en Nadine van Art and Tech gebruiken hun kennis van kunst en techniek voor het bouwen van unieke en handgemaakte, op Star Wars geïnspireerde lightsabers.

Dit heeft al vele bijzondere wapens opgeleverd, elk met een persoonlijk verhaal en unieke details. De beleving, het vasthouden en vechten met de lightsaber wordt zo natuurgetrouw mogelijk nagebootst door alle sabers voorzien van licht- en geluidseffecten, die gestuurd worden door de bewegingen van de sabers.

Tijdens Echo Base Charity Con zal Art and Tech uitleg geven over lightsabers, hoe ze werken en hoe ze worden gemaakt. Ook kun je deelnemen aan een korte workshop ‘lightsabervechten’ en zelf ervaren hoe het is om als Jedi of Sith te vechten met een lightsaber!

Kijk voor een volledig overzicht van alle aanwezige fangroepen, cosplayers en propbouwers op deze pagina.