[:nl]

Tijdens Echo Base Charity Con vinden er gedurende de dag tal van panels plaats. Eén daarvan is “Star Warriors from the Disney Era”. In dit panel maak je kennis met een aantal getalenteerde mensen die verantwoordelijk zijn voor het tot leven brengen van vele aliens, wezens en droids in de recente Star Wars-films.

Katy Kartwheel, Kiran Shah en Tom Wilton hebben ieder vele verschillende rollen gespeeld in alle films in het Disney-tijdperk, zoals Rio Durant in Solo, Teedo in The Force Awakens en Ponda Baba in Rogue One. Tijdens het panel zullen Katy, Kiran en Tom vertellen over hun ervaringen met het maken van de films, hun avonturen op de set en natuurlijk krijg je ook de gelegenheid je vragen te stellen!

Het panel “Star Warriors from the Disney Era” vindt plaats in Starkiller Base (zaal 12). Het programma met de tot nu toe aangekondigde panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Teedo

Teedo (Kiran Shah) in The Force Awakens

Rio Durant

Rio Durant (Katy Kartwheel) in Solo

Ponda Baba

Ponda Baba (Tom Wilton) in Rogue One

[:en]At Echo Base Charity Con several panels will take place during the day. One of them is “Star Warriors from the Disney Era”. In this panel, you will meet some of the talented people responsible for bringing all sorts of aliens, creatures and droids to life in the recent Star Wars films.

Katy Kartwheel, Kiran Shah en Tom Wilton have each performed many memorable characters in all films in the Disney era, such as Rio Durant in Solo, Teedo in The Force Awakens and Ponda Baba in Rogue One. Katy, Kiran and Tom will share their experiences making the films, adventures on set and of course you will have the opportunity to ask them questions!

The panel “Star Warriors from the Disney Era” will take place in Starkiller Base (theatre 12). The full panel program can be found on this page.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21 in Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht, the Netherlands. Buy your tickets here today!

 

Teedo

Teedo (Kiran Shah) in The Force Awakens

Rio Durant

Rio Durant (Katy Kartwheel) in Solo

Ponda Baba

Ponda Baba (Tom Wilton) in Rogue One

[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD