Panel “Star Warriors from the Disney Era”

Tijdens Echo Base Charity Con vinden er gedurende de dag tal van panels plaats. Eén daarvan is “Star Warriors from the Disney Era”. In dit panel maak je kennis met een aantal getalenteerde mensen die verantwoordelijk zijn voor het tot leven brengen van vele aliens, wezens en droids in de recente Star Wars-films.

Katy Kartwheel, Kiran Shah en Tom Wilton hebben ieder vele verschillende rollen gespeeld in alle films in het Disney-tijdperk, zoals Rio Durant in Solo, Teedo in The Force Awakens en Ponda Baba in Rogue One. Tijdens het panel zullen Katy, Kiran en Tom vertellen over hun ervaringen met het maken van de films, hun avonturen op de set en natuurlijk krijg je ook de gelegenheid je vragen te stellen!

Het panel “Star Warriors from the Disney Era” vindt plaats in Starkiller Base (zaal 12). Het programma met de tot nu toe aangekondigde panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Teedo
Teedo (Kiran Shah) in The Force Awakens
Rio Durant
Rio Durant (Katy Kartwheel) in Solo
Ponda Baba
Ponda Baba (Tom Wilton) in Rogue One