EB VIP #09 – Brian Herring

Vandaag voegen we de negende gast toe aan onze gastenlijst. We zijn verheugd een oude bekende terug te zien: Brian Herring keert terug naar Echo Base Con!

In 2015 maakten we kennis met de coole nieuwe droid BB-8, die direct goed in de smaak viel bij de fans. BB-8 werd voor een aantal scènes door middel van CGI gerealiseerd, maar in de meeste gevallen was BB-8 een “echte” robot die door acteur en poppenspeler Brian Herring tot leven werd gewekt. Hij vervulde deze taak niet alleen voor The Force Awakens en The Last Jedi, maar heeft dit ook gedaan voor de nieuwste Star Wars-film, The Rise of Skywalker.

Brian werkte daarnaast ook aan Rogue One, waarin hij onder meer te zien is als droid SE-2, en aan Solo – A Star Wars Story.

Brian Herring zal tijdens Echo Base Con vragen beantwoorden van bezoekers en een signeersessie houden. Kijk voor meer informatie over onze negende gast op zijn Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Rey: Where do you come from?
[BB-8 beeps]
Rey: Classified, really? Me too. Big secret.