[:nl]In samenwerking met Catawiki organiseert Echo Base Charity Con ook deze keer weer een veiling van unieke Star Wars-verzamelobjecten.

Tot en met 21 december kun je bieden op meer dan 70 unieke stukken, waaronder gesigneerde Star Wars LEGO -sets, Stormtrooper-helmen beschilderd door BN’ers, statues van Sideshow Collectibles, gesigneerde foto’s van Daisy Ridley (Rey) en Paul Bettany (Dryden Vos), en vele andere bijzondere items. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Neem dus snel een kijkje en bied mee via:
www.catawiki.nl/a/305177-star-wars-veiling-echo-base-charity-con[:en]Echo Base Charity Con is proud to announce that in cooperation with Catawiki it will organize an auction with unique Star Wars collectibles.

Until December 21 you can bid on more than 70 unique lots, including signed Star Wars LEGO sets, Stormtrooper helmets painted by famous local celebrities, status by Sideshow Collectibles, signed photos of Daisy Ridley (Rey) and Paul Bettany (Dryden Vos), and many other special items. The full proceeds of the auction benefit Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

So take a look and place your bids!
www.catawiki.nl/a/305177-star-wars-veiling-echo-base-charity-con[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD