Echo Base Charity Con 2019 zit er weer op. Tien maanden van voorbereiding leidden op 21 december tot een dag tot de nok toe gevuld met Star Wars.

Dankzij de Charity Auction via Catawiki, de Charity Screening van The Rise of Skywalker en de Charity Lottery is er door jullie op 21 december meer dan 10.000 euro opgebracht voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). En niet alleen hebben we ons met deze editie kunnen inzetten voor KiKa, we waren daarnaast ook vereerd dat we een wens konden vervullen voor Stichting Doe een Wens. Aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, willen we graag onze dank uitbrengen.

Onze grote dank aan onze tien geweldige, uiteenlopende gasten van voor en achter de schermen van alle Star Wars-films: Lorne Peterson, Matthew Wood, Michael Pennington, Brian Herring, Kiran Shah, Angus MacInnes, Katy Kartwheel, Tom Wilton, Paul Brooke en Lee Towersey. Tevens onze dank aan LEGO Star Wars designer Niels M. Frederiksen, onze Scruffy Looking Nerf Herders Dennis Mons, Ruud Jolie, Roderick Vonhögen & Arie Koomen, onze briljante host Brainpower, alle aanwezige cosplayers, propmakers, dronevliegers en standhouders, en niet te vergeten: aan alle bezoekers. Met z’n allen hebben jullie van alweer de vijfde editie van Echo Base Con een fantastisch succes gemaakt!

Daarnaast bedanken we ook de volgende bedrijven voor hun medewerking: Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company Benelux, Hasbro BeneluxLEGO BeneluxCatawikiKinepolis Jaarbeurs UtrechtTriple P EntertainmentStar Wars Autograph UniverseAsmodee The NetherlandsBeckett Authentication ServicesElite Signatures, Galactic Productions, LLC, Alliance Agents en de In het Veld groep.

En last, but certainly not least bedanken we de mensen zonder wie ons evenement niet kan bestaan: onze staff bestaande uit Peter-Jan, Jürgen, Linda, Maurice, Laura en Tabitha, en onze crew Miranda, Erica, Lorenzo, Edwin, Lisette, Mike V., Manon, Tanya, Tristan, Cindy, Melissa, Ezrah, Bart, Joost, Mike K., Annemarie, Mina, Kees, Chantal, Christine, Aron, Franko, Nynke, Peter, Mieneke, Simone, Engelina, Ilja en Marco.

Binnenkort kun je hier op onze website nog vele foto’s en een sfeerverslag verwachten.

Patrick, Leo, Wiebe
Organisatie Echo Base Charity Con

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD