[:nl]Echo Base Charity Con 2019 is een feit![:en]Echo Base Charity Con 2019 is a fact.[:]

[:nl]Echo Base Charity Con 2019 zit er weer op. Tien maanden van voorbereiding leidden op 21 december tot een dag tot de nok toe gevuld met Star Wars.

Dankzij de Charity Auction via Catawiki, de Charity Screening van The Rise of Skywalker en de Charity Lottery is er door jullie op 21 december meer dan 10.000 euro opgebracht voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). En niet alleen hebben we ons met deze editie kunnen inzetten voor KiKa, we waren daarnaast ook vereerd dat we een wens konden vervullen voor Stichting Doe een Wens. Aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, willen we graag onze dank uitbrengen.

Onze grote dank aan onze tien geweldige, uiteenlopende gasten van voor en achter de schermen van alle Star Wars-films: Lorne Peterson, Matthew Wood, Michael Pennington, Brian Herring, Kiran Shah, Angus MacInnes, Katy Kartwheel, Tom Wilton, Paul Brooke en Lee Towersey. Tevens onze dank aan LEGO Star Wars designer Niels M. Frederiksen, onze Scruffy Looking Nerf Herders Dennis Mons, Ruud Jolie, Roderick Vonhögen & Arie Koomen, onze briljante host Brainpower, alle aanwezige cosplayers, propmakers, dronevliegers en standhouders, en niet te vergeten: aan alle bezoekers. Met z’n allen hebben jullie van alweer de vijfde editie van Echo Base Con een fantastisch succes gemaakt!

Daarnaast bedanken we ook de volgende bedrijven voor hun medewerking: Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company Benelux, Hasbro BeneluxLEGO BeneluxCatawikiKinepolis Jaarbeurs UtrechtTriple P EntertainmentStar Wars Autograph UniverseAsmodee The NetherlandsBeckett Authentication ServicesElite Signatures, Galactic Productions, LLC, Alliance Agents en de In het Veld groep.

En last, but certainly not least bedanken we de mensen zonder wie ons evenement niet kan bestaan: onze staff bestaande uit Peter-Jan, Jürgen, Linda, Maurice, Laura en Tabitha, en onze crew Miranda, Erica, Lorenzo, Edwin, Lisette, Mike V., Manon, Tanya, Tristan, Cindy, Melissa, Ezrah, Bart, Joost, Mike K., Annemarie, Mina, Kees, Chantal, Christine, Aron, Franko, Nynke, Peter, Mieneke, Simone, Engelina, Ilja en Marco.

Binnenkort kun je hier op onze website nog vele foto’s en een sfeerverslag verwachten.

Patrick, Leo, Wiebe
Organisatie Echo Base Charity Con[:en]Echo Base Charity Con 2019 is behind us. Ten months of preparation led on 21 December to a day filled to the brom with Star Wars.

Thanks to the charity auction via Catawiki, the charity screening of The Rise of Skywalker and the charity lottery, we have raised more than 10.000 euros for Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). And this time we not only raised money for KiKa, we were also honored that we could fulfill a wish for the Make-A-Wish Foundation. To everyone who has contributed to this, we would like to give our thanks.

Our big thanks to our ten amazing, diverse guests in front and behind the camera on all Star Wars films: Lorne Peterson, Matthew Wood, Michael Pennington, Brian Herring, Kiran Shah, Angus MacInnes, Katy Kartwheel, Tom Wilton, Paul Brooke and Lee Towersey. Also our thanks to Lego Star Wars Designer Niels M. Frederiksen, our scruffy looking nerf herders Dennis Mons, Ruud Jolie, Fr. Roderick Vonhögen & Arie Koomen, our brilliant host Brainpower, all cosplayers, propmakers, drone flyers and exhibitors, and not to forget: to all visitors. Between all of you, you have made the fifth edition of Echo Base Con a great success!

In addition, we also thank the following companies for their contribution: Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company Benelux, Hasbro BeneluxLEGO BeneluxCatawikiKinepolis Jaarbeurs UtrechtTriple P EntertainmentStar Wars Autograph UniverseAsmodee The NetherlandsBeckett Authentication ServicesElite Signatures, Galactic Productions, LLC, Alliance Agents and the In het Veld groep

And last, but certainly not least we thank the people without whom our event could not exist: our staff consisting of Peter-Jan, Jürgen, Linda, Maurice, Laura and Tabitha, and our crew Miranda, Erica, Lorenzo, Edwin, Lisette, Mike v., Manon, Tanya, Tristan, Cindy, Melissa, Ezrah, Bart, Joost, Mike K., Annemarie, Mina, Kees, Chantal, Christine, Aron, Franko, Nynke, Peter, Mieneke, Simone, Engelina, Ilja and Marco.

Soon we will post many photos and a video report here on our Facebook page. For now we would love to see your photos and hear about your experiences. Feel free to place them in the comments!

 

Patrick, Leo, Wiebe
Organisers, Echo Base Charity Con[:]