Het duurt weliswaar nog ruim twee maanden voordat de zesde editie van start gaat, maar vandaag kondigen we alweer gast nummer 6 aan voor Echo Base Con 2023. We zijn heel verheugd om Duncan Pow aan ons steeds groter wordende lijst met VIPs te mogen toevoegen!

Duncan Pow speelde als Sergeant Ruescott Melshi een grote rol bij het slagen van de missie in Rogue One: A Star Wars Story. Zijn personage moest de strijd op Scarif met zijn leven bekopen, maar in deze film kreeg de kijker al het gevoel dat hij samen met Cassian Andor een geschiedenis deelde.

Duncan Pow als Ruescott Melshi in Rogue One: A Star Wars Story

 

De makers van de zeer goed ontvangen serie Andor dachten daar waarschijnlijk hetzelfde over en introduceerden het personage halverwege het eerste seizoen. Duncan speelde mee in vier afleveringen, waarin Melshi kennismaakt met Cassian Andor en het begin van een belangrijke vriendschap ontstaat. En wellicht gaat het duo nieuwe avonturen beleven in het tweede (en tevens laatste) seizoen van de populaire Disney+ serie.

Duncan Pow als Ruescott Melshi in Andor

 

Duncan Pow is tijdens Echo Base Con 2023 voor het eerst op een conventie in de Benelux te zien. Mis deze kans niet om hem te ontmoeten, verhalen van achter de schermen te horen en je persoonlijke memorabilia te laten signeren. Meer informatie over Duncan Pow vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2023 vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD