Panels vormen een belangrijk onderdeel van Echo Base Con en er zijn er gedurende de dag veel te beleven. Vandaag starten we met het aankondigen van de panels die je kunt verwachten tijdens het evenement met de bekendmaking van het eerste panel: de Star Wars Podcast.

De Star Wars Podcast is de enige Nederlandstalige podcast die volledig gericht is op Star Wars. Hun wekelijkse afleveringen bieden entertainment met discussies, humor, informatieve weetjes en interessante invalshoeken. Sinds hun oprichting in 2020 werken ze nauw samen met Star Wars Awakens en zijn ze onmisbaar geworden in het Nederlandse Star Wars landschap.

Het panel van de Star Wars Podcast belooft vermakelijke discussies, Star Wars-gerelateerde stellingen en een give-away voor de aanwezige bezoekers.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD