Met trots kondigen we onze 7e gast aan voor Echo Base Con: de getalenteerde performer en poppenspeler Mike Quinn! Je kent hem waarschijnlijk het best als Nien Nunb, de sympathieke Sullustan-piloot uit Return of the Jedi en de sequels The Force Awakens, The Last Jedi en The Rise of Skywalker. Daarnaast was Mike recentelijk nog te zien in de populaire Disney+-serie Andor.

Zijn indrukwekkende CV toont ook vele Jim Henson-producties waaraan hij heeft meegewerkt, zoals The Great Muppet Caper, The Dark Crystal en Labyrinth, Pixar-producties zoals A Bug’s Life en Toy Story 2 en ILM/Lucasfilm-producties zoals Star Wars: Attack Of The Clones en Jurassic Park III.

Mis deze kans niet om Mike Quinn persoonlijk te ontmoeten en alles te horen over zijn ervaringen met het tot leven brengen van Nien Nunb en vele andere personages. Koop nu je tickets en beleef een onvergetelijke dag vol Star Wars!

Meer informatie over Mike Quinn vind je op deze pagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD