De Scruffy Looking Nerf Herders zijn terug in een nieuwe samenstelling! Acteurs en comedians Arie Koomen, Ruben van der Meer en Horace Cohen delen naast hun samenwerking bij De Lama’s ook een diepgewortelde liefde voor Star Wars.

Tijdens dit panel praten Arie, Ruben en Horace met gespreksleider Dennis Mons over hun gedeelde passie voor Star Wars. Ze delen persoonlijke verhalen over hun eerste kennismaking met de franchise en hoe ze hun fan-zijn beleven. Het belooft niet alleen een boeiend, maar ook uiterst grappig panel te worden, terwijl de “Scruffy Looking Nerf Herders” hun inzichten delen over het Star Wars-fandom.

Een overzicht van alle tot nu toe aangekondige panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD