In mei 2023 vieren we de 40e verjaardag van Return of the Jedi, een gebeurtenis die we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het panel “Celebrating Return of the Jedi” delen acteurs Denis Lawson (Wedge Antilles), Dermot Crowley (General Madine), Caroline Blakiston (Mon Mothma) en Mike Quinn (Nien Nunb) hun ervaringen over het maken van deze geliefde Star Wars-film.

Van de iconische scènes tot het werken met de legendarische personages zoals Luke Skywalker en Princess Leia: het panel zal ongetwijfeld fascinerende inzichten bieden in het creatieve proces achter het maken van Return of the Jedi. Natuurlijk is er tijdens het panel ook gelegenheid om vragen te stellen aan de acteurs.

Een overzicht van alle tot nu toe aangekondige panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD