Tijdens de vorige edities van Echo Base Con in 2017 en 2019 hebben we in totaal een bedrag van meer dan 20.000 euro weten op te halen voor het goede doel. Een groot deel van dat bedrag is bijeengebracht via de veiling. We zijn daarom trots te kunnen bekendmaken dat we ook dit jaar weer een veiling voor het goede doel organiseren in samenwerking met Catawiki!

Met de hulp van Catawiki gaan we vele unieke objecten onder de hamer brengen, dit keer ten bate van Make-A-Wish Nederland. De items zijn gedoneerd door bedrijven als Lucasfilm Ltd., Official Pix, SWAU, PBM Express en Old School Toys. Binnenkort zullen we eerste items die we gaan veilen onthullen.

Catawiki, opgericht in 2008 met een missie om bijzondere objecten toegankelijker te maken, is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten in meer dan 600 veilingen aan in verschillende categorieën, zoals verzamelobjecten, kunst, design, sieraden, horloges, oldtimers en meer.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD