In het panel “Behind The Magic: A Look At Creating The VFX” zal Justin van der Lek ons meenemen in zijn reis door de wereld van visuele effecten: van het maken van z’n eigen korte Star Wars-film als jonge Star Wars-fan tot zijn huidige werk bij Industrial Light + Magic als on set visual effects supervisor bij The Mandalorian en Ahsoka.

In dit panel gaat host Roderick Vonhögen in gesprek met Justin voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de vele Star Wars-producties waar Justin aan heeft meegewerkt, zoals de de sequels The Force Awakens en The Last Jedi en de series The Book of Boba Fett en The Mandalorian.

Mis deze kans niet om de magie achter de schermen van Star Wars en de kunst van visuele effecten te ontdekken!

Een overzicht van alle panels en filmvertoningen op Echo Base Con 2023 vind je op deze pagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD