[:nl]Een Echo Base Charity Con is niet hetzelfde zonder enkele bijzondere gasten uit de wereld van Star Wars. Daarom kunnen we nu met gepaste trots onze eerste gast aankondigen. Graag verwelkomen we niemand minder dan Boba Fett himself: Jeremy Bulloch!

Jeremy werkte mee aan “The Empire Strikes Back“, “Return of the Jedi” en “Revenge of the Sith“. Voor meer informatie over onze eerste gast surf je naar zijn Gasten pagina.

 

 [:en]An Echo Base Charity Con isn’t quite the same without some very special guests from the world of Star Wars. Therefore, we can proudly present our first guest. Please welcome non other than Boba Fett himself: Jeremy Bulloch!

Jeremy worked on “The Empire Strikes Back“, “Return of the Jedi” and “Revenge of the Sith“. For more information about our first guest, please visit his Guest page.

 

 [:]

No responses yet

Geef een antwoord